Deco Pascal Onze Diensten

onze diensten

Door onze ervaring in het renoveren van interieurs is Deco Pascal al jarenlang een gevestigde waarde op gebied van alle interieurwerken. Voor deze diensten kan u een beroep doen op ons: binnen– en buitenschilderwerk, gevelrenovaties, ontmossen van daken, allerhande schrijnwerken, maatwerk en vloerbekledingen.

Met een professioneel opgeleid team staan wij elke dag klaar om onze klanten tot in de puntjes tevreden te stellen. Ontdek hieronder de diensten van Deco Pascal.

INTERIEUR SCHILDERWERKEN INTERIEUR
Is uw woning toe aan nieuw schilderwerk of wilt u graag een andere look geven aan een bepaalde kamer? Kies dan voor de professioneel opgeleide schilders bij Deco Pascal. De materialen die wij gebruiken zijn duurzaam en van hoogwaardige kwaliteit. Wanneer u zelf niet weet wat voor soort verf u dient te kiezen of twijfels heeft over de kleur, dan adviseren wij u met veel plezier!
EXTERIEUR SCHILDERWERKEN EXTERIEUR
Buitenschilderwerk is eigenlijk veel belangrijker dan binnenschilderwerk. Omdat uw huis met verschillende weersomstandigheden te maken krijgt is buitenschilderwerk vaker aan onderhoud toe dan het schilderen binnen. Het schilderen aan de buitenkant van uw woning is gemiddeld om de 4 of 5 jaar toe aan nieuw schilderwerk. Laat u adviseren door Deco Pascal. Vraag ons vandaag nog om een gratis offerte.
onze diensten RENOVATIE onze diensten
Zijn de binnenruimtes van uw woning toe aan een nieuwe look? Dan bent u Deco Pascal aan het juiste adres! Wij verzorgen uw onder andere uw badkamerrenovatie, uw keukenrenovatie, uw zolderrenovatie en zelfs een volledige totaalrenovatie: gyprocwerken, schilderwerken, plamuren, vloerbekleding plaatsen en parket leggen of schuren.
onze diensten NIEUWBOUW onze diensten
Voor de eerste schilderwerken van uw nieuwbouwwoning of -project kan u ook op Deco Pascal een beroep doen. Het schilderen van een nieuwbouw is net iets anders dan reguliere schilderwerken na een renovatie of een opfrissing van uw woning. Lees verder en we leggen uit waarom wij hiervoor andere technieken gebruiken.
onze diensten BADKAMERS onze diensten
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipisicing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur.
onze diensten SPUITKURK onze diensten
Sinds de introductie van spuitkurk lijkt aan de opmars van deze revolutionaire coating geen einde te komen. Spuitkurk is qua uitzicht vergelijkbaar met een crepi-afwerking. Maar spuitkurk is nog extra stootvast, weerbestendig, elastisch en onderhoudsvriendelijk waardoor het de ideale afwerking biedt op tal van gevels, wanden en plafonds.
onze diensten VLOERBEKLEDING onze diensten
Naast schilderwerken is ook vloerbedekking van groot belang voor een knappe en elegante binnenafwerking van uw gebouw. Deco Pascal heeft al decennialang ervaring in vloeren leggen en voorziet uw pand van duurzame, kleur- en slijtvaste vloerbekleding, tot in de allerkleinste hoekjes. U kunt vertrouwen op ons vakmanschap !
onze diensten KLEURADVIES onze diensten
Je huis schilderen is een klus die je het liefste niet al te vaak laat doen. De fout die veel mensen maken is dat ze de hele woning neutraal wit laten schilderen zonder dat er een kleur in te vinden is. Het gevolg is een huis wat geen uitstraling heeft en waarin het moeilijk is om sfeer te brengen. Deco Pascal geeft je het juiste kleuradvies.

DECO PASCALCONTACTEER ONS

    DECO PASCALONZE GEGEVENS

    Back to Top
    Kopiëren van de inhoud van Deco Pascal's website is niet toegestaan.