Schilder en schilderwerken Oostende

Schilder en schilderwerken
Oostende

Uw specialist op het gebied van
schilderwerken in de regio Oostende

Schilder Oostende

Zoekt u een schilder in Oostende? Wij van Deco Pascal zijn sinds jaar actief als schilder in de regio Oostende. Sinds 1999 zijn wij een gevestigde waarde op het gebied van alle interieurwerken: schilderen van interieurs, buitenschilderwerken, gevelrenovaties, ontmossen van daken, allerhande schrijnwerken, maatwerk en vloerbekledingen. Met een professioneel opgeleid team staan wij elke dag klaar om onze klanten tot in de puntjes tevreden te stellen.

Schilderwerken Oostende

Deco Pascal is al sinds 1999 uw specialist op het gebied van schilderwerken in de regio Oostende. Wij verzorgen maatwerk schilderwerken voor zowel nieuwbouw- en renovatieprojecten. Of het nu gaat om buitenschilderwerken of binnen schilderwerken, Decopascal voorziet uw van persoonlijk advies over de beste uitvoering van de schilderwerken van uw woning!

Nog geen inspitatie? Geen probleem, wij geven u graag persoonlijk advies voor de beste uitvoering voor uw project!

Buitenschilderwerken

Het buitenschilderwerk is een onmisbaar onderdeel van het onderhoud van uw woning. Niet alleen knapt uw huis hier van op, maar het beschermt ook tegen de verschillende weersinvloeden. Om uw woning goed te onderhouden adviseren wij iedere 5 jaar de verf op uw woning te controleren op beschadigingen, houtrot en loszittende verf. Hoe eerder u dergelijk ‘verval’ constateert hoe lager de kosten zijn om dit bij te werken. Wanneer u te lang wacht lopen de kosten in de meeste gevallen aanzienlijk op. Daarnaast geeft goed onderhouden schilderwerk uw huis een frisse uitstraling en verhoogt het de waarde van uw woning.

Binnenschilderwerken

Binnen schilderwerk is een veelomvattend begrip. Onder binnen schilderwerk valt onder meer het schilderen van uw muren, plafonds, kozijnen, vloeren en trappen. Daarmee is het voor een groot deel bepalend voor de sfeer in uw huis. Door uw huis eens in de paar jaar te voorzien van een frisse kleur zorgt u er tevens voor dat uw huis met de tijd meegaat. Wij adviseren om eens per jaar uw woning na te lopen op de kwaliteit van de verf. Door condens van onder andere koken, de verwarming en douchen kan er namelijk verval ontstaan. Wanneer u dit in een vroeg stadium detecteert zijn de kosten aanzienlijk lager dan wanneer de gehele schilderwerken beschadigd zijn geraakt.

Kurkspuiten (NIEUW!)

Deco Pascal kan sinds kort ook uw kurkspuitwerk verzorgen, met 20 jaar garantie!

Een greep uit onze eerdere projecten

Contacteer Deco Pascal

DECO PASCAL B.V., Dijk 24, 8670 Wulpen | +32 (0) 475 46 40 07 | decopascal@live.be

    Wanneer je dit formulier gebruikt, ga je akkoord met de opslag en verwerking van jouw gegevens door deze website.


    © 2020 Deco Pascal