Schilder - & decoratiebedrijf Deco Pascal

Schildersbedrijf Deco pascal is reeds meer dan 20 jaar actief op gebied van schilder en decoratiewerken. Met de nodige passie probeer ik alle noden en wensen van de klant samen te brengen tot één pracht geheel. Steeds met de nodige know how en volgens de regels van de kunst. U kunt bij mij terecht voor decoratiewerken, zowel binnen- als buitenschilderwerken, gevelrenovaties, ontmossen van daken. Hebt u decoratiewerken in het vooruitzicht? Aarzel dan niet om mij te contacteren voor een vrijblijvende prijsofferte.

Schildersbedrijf Deco Pascal

Meer info

MEER DAN 20 JAAR ERVARING "SINCE 1999"

Schilder – Schildersbedrijf – Decoratiewerken

Schildersbedrijf Deco Pascal is gestart in 1999 en ondertussen uitgegroeid tot een familiebedrijf in de regio Koksijde. Met onze 20 jaar ervaring kunnen wij ook uw project realiseren. Wij werken ondertussen al jaren samen met professionele leveranciers en kwaliteit producten die ervoor zorgen dat ook uw project vakkundig kan worden gerealiseerd. Wij hebben geschoolde mensen in dienst die elke dag klaarstaan om onze klanten te bedienen. Deco Pascal volgt de nieuwste trends en is de ideale partner als u kiest voor een stijlvol, klassiek of modern interieur. Contacteer ons snel voor een vrijblijvend gesprek of een prijsofferte op maat!

Vrijblijvend gesprek

Het u schilderwerken in het vooruitzicht? Wenst u professioneel advies in verband met decoratiewerken? Contacteer ons vrijblijvend en geniet van schitterende voordelen bij Deco Pascal. Service en afwerking staat bij ons voorop!

Dienst na verkoop

Ook na het opleveren van uw project kunt u nog steeds rekenen op het deskundige advies van deco pascal. Wij volgen onze projecten op tot in de puntjes en zo geniet u van een blijvende service.

Contacteer ons
schilderwerken deco pascal1
Call Now ButtonBel ons

Deze website maakt gebruik van cookies. Door deze site te blijven gebruiken, accepteert u het gebruik van deze cookies. 

Open chat
Chat met ons via Whatsapp!
Powered by