Het is moeilijk om precies een prijsopgave te doen, omdat een gemiddelde klus niet bestaat.
Alles hangt af van een aantal zaken: Rekening houdend dat alles wat er gebeurt dat het steeds met de beste kwalitatieve materialen gebeurt en dat ter beschikking is!

De grote van het project
Bij een groot project kunnen we korting geven omdat het meer zekerheid geeft in een seizoen.

De locatie
Als het in de binnenstad van een stad is, hebben we bijvoorbeeld te maken met het betalen en aanvragen van een vergunning voor het mogen plaatsen van de steiger. Dit i.v.m. veiligheid van de binnenstad en toegankelijkheid van hulpdiensten. Het bedrag  is afhankelijk van de stad waar gewerkt wordt. Hetzelfde geld voor toegang en parkeren in een stad.

Het seizoen

In sommige gevallen profiteert u in de winter van een lager tarief naargelang de moeilijkheidsgraad.

De reistijd
Hangt af van de prijzen van de brandstof ! (buitenland hangt dan af van de bijkomende kosten!)

De leeftijd van het huis
Is een huis ouder dan 5 jaar dan bedraagt het BTW tarief voor schilderwerk 6%. Bij nieuwbouw of gebouwen die voor zakelijke doeleinden worden gebruikt geldt het BTW tarief van 21%.

Het materiaal wat nodig is
De materiaalkeuze en de benodigde hoeveelheid materiaal hebben ook veel invloed op de uiteindelijke kosten.

De hoogte en bereikbaarheid  van de locatie
Als we speciale steigers of hoogwerkers moeten huren om te kunnen werken zijn dit extra kosten.

Onderhoudscontract
Als u een onderhoudscontract neemt, verandert het uurtarief per uur.

Een onderhoudscontract wordt, als u dat wilt, in u eerste offerte opgenomen en betekend dat wij jaarlijks  het schilderwerk weer  helemaal nakijken en herstellen waar nodig.
Ook voor het jaarlijkse onderhoud en voor eventueel nieuw werk betaald u hetzelfde verlaagde uurloon. U bepaald uiteraard zelf of u dat jaar er na weer onderhoud wil.
Een aanrader wat ons betreft.
Op alle mogelijke manieren houd u zo een goed en mooi huis met minder zorg over u kwaliteit van wonen. Bij problemen bent u er zo altijd op tijd bij en heeft u optimaal woongenot.

Andere voordelen
Krijgen wij aantoonbaar een nieuwe klant via u, dan rekenen we voor u een andere tarief per uur exclusief BTW en exclusief bovengenoemde zaken. Niet geldig met terugwerkende kracht!

Maar beter is het om samen met ons(decopascal) de zaken eerst eens rustig door te nemen/bespreken.
Zo kunt u van andere voordelen genieten !

Prijs offerte's voor verzekeringen

Om misbruiken te voorkomen vragen we bij elke prijs offerte(enkel) voor de verzekering € 41,32 +21% btw € 8,68 =50€ voorschot van de eigenaar(die wordt verekend in de factuur na dat de werken volbracht zijn!), zo niet dient dit voor de kosten die gemaakt zijn om de prijs offerte's te maken(verplaatsing, tijd, enz....) (Dit geld enkel voor verzekering's offerte's)
Voor meer info:klik hier

Mvg,

Decopascal